Om oss

EN PERFEKT PLATS ATT BO PÅ


Oavsett om du ska jobba eller är ledig så tycker vi att du ska bo hos oss. Inga hotellkorridorer, utan din egna ytterdörr finns mellan dig och utsidan.

Vi som driver hotellet heter Marie och Stefan Hedin och upptäckte att det kan vara svårt att hitta ett bra hotel om man har sin hund med sig. Ännu svårare om man har flera hundar. Därför är dessa fyrfota vänner extra välkomna. Vi tar heller inget extra för din hund eller hundar men vill att ni meddelar vid bokning hur många ni blir.


Är du hundrädd så är också regeln att alla hundar ska vara kopplade så du inte behöver vara rädd för hundar som springer löst.


Välkommen du med!

Du är viktig!


Vissa bor på hotell mer eller mindre än andra, på olika platser och med olika behov. Oavsett tycker vi att det är viktigt att du trivs. Du ska få ett bra bemötande, trivas i rummet och gärna vilja komma tillbaka - då har vi lyckats med vårt jobb.


Om du undrar över något, har förslag eller vill ändra på något vill vi att du talar om det för oss så vi kan hitta en lösning och bli ännu bättre.